Websites

 

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Welkom op de pagina “Websites”

Op deze pagina vindt u veel informatie over onze lopende, gerealiseerde en toekomstige websites / projecten. Hieronder vindt u een aantal logo’s en korte website beschrijvingen. Als u op een van de logo’s klikt komt u op de bijbehorende site terecht. We raden u dan ook aan, om de korte beschrijvingen goed door te lezen, om vervolgens door te klikken naar de pagina.

De websites JustMartinus en de Stichting WietOliePuur zijn inmiddels zo goed als af.

De websites KimmieSSweedS, GratisOlie, en MartinusCoaching zijn toegankelijk maar nog wel onder constructie. 

Onze overige sites zijn nog onder constructie en binnenkort voor alle community leden toegankelijk.

‘One Step Community; verbindt wereldwijd mensen met elkaar. Onze slogan is dan ook; ‘just one step away from…’ met andere woorden; de wereld is dichterbij dan je denkt. De community die in 2020 is bedacht door Martinus van Lies, staat ook wel bekend als een online platform die jou connect met de wereld om ons heen.

Gericht op gezondheid in de ruimste zin van het woord, ben je slechts een stap verwijdert van een betere mindset, gezondere voeding en alternatieve producten voor verschillende doeleinden. We hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in producten zoals voedingssupplementen, wietolie, CBD-olie en meer… Duizenden personen hebben dankbaar gebruik gemaakt van onze diensten en producten.

Door te blijven bouwen aan verschillende zoals: JustMartinus.comGratisOlie.nl KimmieSSweeds.nlWietOliePuur.nl laten we zien dat we het grootste en meest diverse platform zijn op het gebied hennep, cannabis, voedingssupplementen en mindset. Zo organiseren wij regelmatig online seminars en informatiebijeenkomsten om onze statistische informatie met iedereen te delen die daar behoefte aan heeft.

‘De Cannabis Social Club stichting WietOliePuur is ontstaan door de toenemende behoefte aan oliën, crèmes en pasta’s met gezondheidsvoordelen. Wij zijn een Stichting zonder winstoogmerk, die producten verstrekt aan donateurs die daar baat bij hebben.

Tevens is de taboesfeer rond om deze producten aan het verdwijnen, door het ontstaan en toenemen van CsC zoals de stichting WietOliePuur. De Stichting is opgericht door Martinus van Lies. Als ervaringsdeskundige is hij in aanraking gekomen met dit soort producten. Ondertussen geeft Martinus lezingen en avondvullende presentaties over hennep en cannabis.

Dit bijzondere project is meer dan de moeite waard om donateur van te worden als u uzelf wilt voorzien van cannabis producten. Ruim 100 verschillende cannabis producten zijn er te vinden in deze geweldige webshop. Let op: Zonder donateurschap kunt u geen bestelling plaatsen.

‘JustMartinus is een website waar je de beste speciaal voor jou geselecteerde hennep/cannabis producten uit heel Europa kunt vinden. Op de website van JustMartinus vind je een selectie van 100% legale hennep/cannabis producten. Van bloemtoppen, hasj, oliën, tot zetpillen, crèmes en zalfjes.

Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid door steeds vernieuwende producten toe te voegen. JustMartinus is niet alleen een website, maar zo zijn er ook fysieke winkels die je kunt bezoeken. Deze winkels zijn vrijblijvend toegankelijk voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Wij serveren gratis CBD cupcakes (gebakken terwijl je wacht) met een lekkere kop koffie of thee. Tijdens het genieten van deze traktatie helpen we je graag verder aan informatie over onze producten. Onze werkwijze is als volgt; je komt vrijblijvend langs om je te laten adviseren, en bij de aanschaf van een product maak je een vervolgafspraak om een update te geven over de door jou aangeschafte producten.

Zo monitoren wij samen met jou je persoonlijke bevindingen. Het doel hiervan is ervoor te zorgen dat de producten die je hebt gekocht ook optimaal zijn werking doen. Dit soort producten kunnen zeer efficiënt werken als je leert dit op de juiste manier te gebruiken. En daar komt onze expertise en specialisatie om de hoek kijken.

‘KimmieSSweeds verkoopt heerlijke hennep/cannabis geinfuseerde snoepjes en koekjes. Inmiddels is het assortiment ook uitgebreid met broodsmeersels, drankjes en kant en klare boxen. Kies je liever voor een suikervrije variant, bij Kimmies vind je voor ieder wat wils!

Al onze producten worden gemaakt van de meest hoogwaardige kwalitatieve eetwaren. Zo weten we zeker dat de smaak je zult bevallen. Om producten te bestellen dien je wel 18 jaar of ouder te zijn. KimmieSSweeds is ontstaan bij de stichting WietOliePuur waar veel positieve ervaringen werden opgedaan met het infuseren van snoepjes zoals dropjes, gummiberen, cakejes en koekjes met onze 100% biologische hennep/cannabis extracten.

Veel van onze artikelen zijn per stuk verkrijgbaar, maar het is zeker de moeite waard om bij een (speciale) gelegenheid gebruik te maken van onze boxen. En laten we eerlijk wezen; de box is zo samengesteld dat zij van elke gelegenheid een feestje maakt.

‘Veel mensen blijken baat te ondervinden bij het gebruik van hennep/cannabis oliën. Helaas zijn er ook mensen die dit soort producten niet kunnen veroorloven, terwijl ze wel een positieve ervaring hebben opgedaan. Voor deze mensen hebben wij de Robin Hood website Gratisolie.nl in het leven geroepen.

Meer dan 20 verschillende smaken olie verkrijgbaar in onze webshop. De smaak Cannabis en Hennep zijn twee van de bestverkochte producten, gevolgd door de smaken Vanille, Honing en Banaan. Heb jij ook een kleine beurs, maak dan gebruik van dit geweldige initiatief! Bij deze webshop kun je maximaal 1 product per dag bestellen (i.v.m. kosten).

Onze producten zijn van hoog niveau en daarom ook zeer kostbaar.

We hopen dan ook dat we dit initiatief nog lang kunnen volhouden om minderbedeelden lang te kunnen voorzien van gratis olie.

‘Martinus van Lies is een spreker in hart en nieren; zijn vakgebieden hebben allemaal te maken met het menselijk lichaam. Van een goede mindset, tot gezonde voeding en van hennep/cannabis producten tot het coachen van personen die graag voor de gezondste optie gaan. ‘Rijkdom begint bij gezondheid, vertelt Martinus ‘en de sleutel tot succes ligt binnen handbereik’. Het is jouw leven en jij verdient het beste.

Door altijd te blijven studeren en kennis tot zich te nemen van wereldberoemde experts, zijn zijn inzichten verassend en veelzijdig. Op een toegankelijke, persoonlijke en begrijpelijke manier vertelt hij jou hoe je simpele dingen in je leven kunt aanpassen, die grote positieve veranderingen kunnen hebben in je leven. Heb je bijvoorbeeld moeite om doelen te stellen, of wil je graag meer financiële onafhankelijkheid?

Dan neemt Martinus hier uitgebreid te tijd voor om samen met jou een plan om te stellen. Omdat we weten dat het een het ander niet uitsluit, breidt hij zijn kennis steeds uit.  Enkele voorbeelden die volgt zijn de hoog aangeschreven doktoren William Li, David Sinclair en professor Thomas Seyfried. Maar ook Bob Proctor, Charlie Munger en Tony Robbins ontbreken niet in dit rijtje.

Het is niet nodig om zelf alle boeken op het gebied van gezondheid te bestuderen, want Martinus heeft de selectie al voor je gemaakt. Via de webshop kun je bel momenten, advies op maat gesprekken en zelf complete RSO-kuur (Rick Simpson) trajecten aanschaffen.

JE HAAR VERTELT MEER DAN JE DENKT, GEEF ONS TWEE HAREN EN U ONTVANGT EEN UITGEBREID RAPPORT! Start vandaag met het verbeteren van je gezondheid. 400.000 testen uitgevoerd Samenwerking met +100 dokters, 99,5% Klanttevredenheid, de goedkoopste in Nederland en België.

Er zijn mensen die geregeld verschillende thuistesten hebben gedaan omdat ze een vermoeden hebben dat ze wellicht een voedselintolerantie hebben. Voorbeelden hiervan zijn de IgE test en de IgG4 test. Dit zijn bloed en urinetesten. De vraag is of dit wel de goede manier is om dit te testen? Bloed en urinetesten zijn niet helemaal betrouwbaar. Je laatste maaltijd of stress of andere factoren kunnen invloed hebben op de uitslag. Naast bloed en urinetesten is er een test die uitgevoerd wordt door middel van een haarmonster.

Deze test wordt regelmatig gebruikt als drugstest, op een plaats delict, bij hormoontesten en bij voeding en mineraal analyse testen via twee of drie van je haren is veel nauwkeuriger en het wordt niet beïnvloed door de eerdergenoemde punten. Daarom zijn wij in staat u een breedbeeld te geven van uw intoleranties.

‘UltraRichOils is een website die producten aanbiedt die niet voor iedereen betaalbaar zijn. Omdat ze uniek in de wereld zijn: van gevulde glazen AK-47 vormige olieflessen met persoonlijke nametaggs… Tot luxe proeverij sets en glazen handgranaten gevuld met pure pasta, uiteraard verpakt in stijl.

Niets is bij UltraRich te gek! Alle producten zijn custom made en delivered. Zo bezorgen wij wereldwijd het door jou gewenste product met veel liefde en plezier bij je langs. Zoek jij een bijzondere ervaring met een product gemaakt van Hollandse hennep/cannabis, dan ben je bij UltraRichOils aan het juiste adres.

Zit jij op je jacht en wil jij graag de blits maken met een van onze custom made hennep/cannabis publiekstrekkers? Neem contact met ons op… Of heb je een speciale wens of gelegenheid? Laat het ons weten dan brainstormen we samen een te gek idee uit de grond.

‘AlmeloErWasEens.. Is een initiatief opgezet en bedacht door Martinus van Lies. Als geboren Almeloër vindt Martinus het belangrijk om maatschappelijk zich in te zetten voor zijn oh zo geliefde stad. AlmeloErWasEens is een lokaal platvorm waar je terecht kunt voor oude foto’s van toen… maar waar ook een plekje is voor lokale ondernemers om wat meer publiciteit te krijgen in en rondom de stad.

Zo zetten we regelmatig bedrijven in het zonnetje en posten we dagelijks de mooiste natuurfoto’s in onze flora en fauna groep. Op het YouTube kanaal van AlmeloErWasEens vind je unieke video’s die meer laten zien over Almelo en haar verborgen schoonheden. Voor Almelo, door Almelo. Als kers op de taart hebben we over het platform een prachtig full color A4 boek geschreven. In het boek vind je onder andere leuke berichten van bekende Almeloërs, zoals Herman Finkers, Tom Egbers en Metje Blaak en unieke content van leden van de groep zelf.

Maar ook is AEWE een online ontmoetingsplek waarin oude liefdes, schoolvriendjes, familie en kennissen elkaar hebben teruggevonden nadat ze bijvoorbeeld Almelo hebben verlaten. Zo verenigt het platform meer dan 20.000 Almeloërs wereldwijd.

‘Deze CBD groothandel is alleen toegankelijk voor bedrijven met een btw-nummer. Tevens geldt er een minimum afname per bestelling van 1000 euro of meer. Met deze groothandel willen we in Nederland shops voorzien van eerlijke en hoogwaardige hennep/cannabis producten. Zo leveren wij aan CBD-shops, maar ook aan coffeeshops en andere grootafnemers.

Bij ons in het assortiment vind je bloemtoppen, gruis, hasj, oliën, crèmes, vaporizers en meer. We beschikken over een eigen bezorgservice; wij brengen van harte je bestelling op locatie. Uiteraard met een btw-factuur voor je eigen administratie. We werken samen met de grootste producten van Europa, komende uit verschillende Europerse landen.

‘De MartinusMarket is een marktplaats waar iedereen die hennep/cannabis producten aanbiedt zich kan aanmelden als verkooppartner. Dit initiatief is ontstaan omdat er maar weinig online plekken zijn waar men dit soort producten mag aanbieden. De enige plekken in Nederland zijn Bol.com en Amazon.nl. Om partner te worden van deze platformen moet men voldoen aan tal van (onzinnige) regels. Tevens ben je als partner veel van je omzet kwijt aan provisies, verzending en andere geld slurpende activiteiten.

Met de MartinusMarket willen we verkopers van dit soort producten een laagdrempelig platform aanbieden. Op deze marketplace gelden regels die voor zich spreken. Je betaalt een vast maandelijks tarief voor jou verkoopportaal. Je moet denken aan enkele tientjes en komt verder niet voor andere verassingen te staan aan het einde van de maand. Meld je aan als verkoper en maak gebruik van dit snelgroeiende platform.

‘Cannazon Art is een verzamelplaats voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Op dit snelgroeiende platform kan iedere kunstenaar zich aanmelden als verkoper en dat geheel kosteloos. Je meld je aan als verkooppartner en betaalt een klein percentage over de door jou verkochte kunstvoorwerpen.

Laagdrempelig en zonder kosten kan iedere creatieve geest zich nu aanmelden om zijn/haar unieke materialen aan te bieden. Zo vind je op het platform schilderijen, glaswerk, graffiti en andere kunstuitlatingen die wel of niets met hennep/cannabis te maken hebben. Een prachtige plek voor de liefhebber om unieke objecten op de kop te tikken. Van bekende tot niet bekende kunstenaars… of bekende kunstenaars in spe.

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish