Bij JustMartinus is begeleiding standaard!

Kijk of je je herkent in onderstaand profiel;

1. Niemand in uw omgeving die er iets over kan vertellen?

2. Hoe dit soort producten gebruiken?

3. Geen verstand van hennep?

4. Angst voor malafide verkopers

Dan bent u bij JustMartinus aan het juiste adres!

KLIK HIER OM DE VIDEO TE BEKIJKEN >>

De voordelen

De belangrijkste voordelen waar je van profiteert als JustMartinus klant is dat u wordt begeleid door Martinus van Lies en een team aan mensen die veel weten en kunnen vertellen over dit soort producten. Martinus geeft als jaren lezingen en theater colleges over het gebruik van dit soort producten.

Expertise

In gezellige avondvullende programma’s wordt u dan uitgelegd wat hennep en cannabis doen en kunnen betekenen voor het menselijke lichaam. De expertise bij Martinus is groot want met enige regelmaat wordt hij uitgenodigd bij artsen, specialisten en voor diverse TV, radio en internetprogramma’s waar hij dan uitleg geeft over dit soort producten.

Het Merk

Het JustMartinus merk is keihard aan het werk en wordt met de dag bekender. We hebben een grote fanbase. Op zowel nationale als internationale ranglijsten scoort het merk JustMartinus beter en beter op meerdere vlakken. Om een merk te bouwen is het erg belangrijk om goed werkende producten te fabriceren. Alle producten worden door ons zelf geproduceerd en gecheckt op kwaliteit. We laten al onze producten testen in externe test laboratoria’s waar uiteraard certificaten van aanwezig zijn.

Het Systeem

Met meer dan 5 jaar ervaring biedt het JUSTMARTINUS-systeem een gedegen concept aan. U kunt ons dan ook bereiken via onze website waar alle informatie te vinden is. Zoekt u toch persoonlijk contact dan kan dat in een van onze winkels. We zijn op dit moment druk bezig met het zoeken van en verbouwen van diverse locaties. De eerste fysieke winkel is een feit en is te vinden in Almelo.

U bent van harte welkom

In onze winkels staat de koffie altijd voor u klaar en bakken we graag een verse CBD-muffin voor u terwijl u zich laat informeren over onze producten. We werken via en met een agenda en maken we met elke klant die in de winkel of online iets heeft gekocht een vervolgafspraak.

Waarom een vervolgafspraak?

We willen graag weten wat de werking was van het door u bij ons aangeschafte product. Ook merken we dat als we mensen persoonlijke uitleg geven dat alles net iets duidelijker overkomt en dat we mensen net iets beter kunnen helpen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te zien of we nog kunnen bijdragen aan de verbetering van uw situatie. 

Een vervolgafspraak is vaak leuk en gezellig en we raden ook altijd aan iemand mee te nemen en om samen eens te luisteren naar alles wat dit soort producten voor u zouden kunnen betekenen.

Kosten

Bij JustMartinus is er voor elk wat wils en proberen we ook voor iedereen betaal te zijn en vooral om betaalbaar te blijven. JustMartinus is onderdeel van een groter platform genaamd OsC One Step Community. Een community met tal van verschillende websites die een ding met elkaar gemeen hebben! Hennep en of Cannabisproducten, diensten of begeleiden.

Het Team

Het team van JustMartinus bestaat uit tal van personen zo moet u denken aan winkel medewerkers, inpakkers een afdeling klantenservice, en ga zo maar door. De klantenservice en de ICT-afdeling van JustMartinus is altijd erg blij met uw feedback en zijn te bereiken via [email protected] ook is er een servicenummer waar u een bericht naar toe kunt sturen: 0629315070

Vragen, tips of advies:
Stuur ons een berichtje, Wij zijn dagelijks bereikbaar van
09:00uur tot 18:00

Wij ontmoeten u graag

En zo zijn er nog vele websites meer die allemaal vallen en gemaakt zijn door OsC OneStepCommunity. OsC is paraplu van al onze websites/ projecten.

Martinus en de rest van het team ontmoeten je graag voor een persoonlijk gesprek online of in een van onze winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Neem contact op.

Benieuwd naar wat anderen over ons zeggen en naar de rest van onze websites? Volg deze link: Kyjoh Reviews

Onze Websites

Klik a.u.b. op het icoontje om een overzicht van al onze websites te bekijken.

WhatsApp

Vragen of opmerkingen? Stuur een berichtje naar: +31 (0) 629315070

E-mail

Liever e-mailen met ons? Stuur uw mail naar: [email protected]